to the wonder




PLAY MOVIE


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Terrence Malick
ΣΕΝΑΡΙΟ : Terrence Malick
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams
ΕΙΔΟΣ : Drama | Romance
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : May 2013 (Greece)

Στο απόγειο του έρωτά τους, ο Νιλ (Μπεν Άφλεκ) και η Μαρίνα (Όλγκα Κουριλένκο), επισκέπτονται το παραμυθένιο νησάκι Μον Σεν-Μισέλ, που στη Γαλλία είναι γνωστό και ως «Το Θαύμα». Κατά την επιστροφή τους στην Οκλαχόμα όμως, τα προβλήματα αρχίζουν: η Μαρίνα γνωρίζει έναν ιερέα, εξόριστο συμπατριώτη, που παλεύει με την πίστη του (Χαβιέ Μπαρδέμ), ενώ ο Νιλ επανασυνδέεται με μια παιδική του φίλη, την Τζέιν (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς). Μια εξερεύνηση του έρωτα στις πολλές μορφές του, και επίσημη συμμετοχή στα φεστιβάλ Βενετίας και Τορόντο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ
Screener (SCR)
Ένα Screener δημιουργείται συνήθως από μία διαφημιστική βιντεοκασέτα η οποία έχει αποσταλεί σε λογοκριτές ή σε κριτικούς. Η ποιότητα είναι συνήθως εφάμιλλη με αυτή ενός εμπορικού VCD, Μερικές φορές ένα μήνυμα copyright εμφανίζεται στην οθόνη, ή η εικόνα γίνεται ασπρόμαυρη για λίγα λεπτά κλπ...

More about Screener (SCR)
Συνήθως πρόκειται για ταινίες σε φορμά DVD που δίδονται σε δημοσιογράφους για την παρουσίαση στα ΜΜΕ ή σε κριτικούς κινηματογράφου. Αρκετές φορές αναφέρονται με τα ονόματα DVDSCR ή DVDSCReener. Σε γενικές γραμμές έχουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το μόνο μειονέκτημα τους είναι ότι -για προφανείς λόγους- σε τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζουν ένα μήνυμα-κείμενο που ενημερώνει τους θεατές ότι πρόκειται για ειδική έκδοση, της οποίας απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση. Σε ορισμένες ταινίες η εικόνα γίνεται ασπρόμαυρη κάθε φορά που εμφανίζεται το σχετικό κείμενο.


0 σχόλια: