MEETING EVIL




PLAY MOVIE



Σκηνοθεσία : Chris Fisher
Σενάριο : Thomas Berger (novel), Chris Fisher
Πρωταγωνιστές : Leslie Bibb, Samuel L. Jackson and Luke Wilson
Πλοκή : Ένας μυστηριώδης ξένος, ο Ρίτσι μπλέκει τον απογοητευμένο νέο οικογενειάρχη Τζον σε μια δολοφονία που τον κάνει ανήμπορο να αντιδράσει. Ο Τζον γίνεται ένας απελπισμένος ήρωας διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του
.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ R5
To R5 αναφέρεται συνήθως σε συγκεκριμένη μορφή DVD, και σε αντίγραφα αυτής που κυκλοφορούν στο internet, που έχει κυκλοφορήσει στην DVD Region 5, δηλαδή σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Οι εκδόσεις R5 συνήθως διαφέρουν από τις κανονικές στο ότι είναι απευθείας Telecine μεταφορά της ταινίας χωρίς καθόλου επεξεργασία εικόνας όπως στις εκδόσεις DVD και χωρίς τα special features. Έτσι η ταινία βγαίνει στα ράφια προς πώληση την ίδια χρονική στιγμή με τα DVD Screeners. Μιας και τα DVD Screeners είναι η βασική πηγή υψηλής ποιότητας, εκδόσεων με το R5 οι παραγωγοί προλαβαίνουν τους πειρατές στην αγορά! Σε μερικές περιπτώσεις τα R5 DVDs εκδίδονται χωρίς ήχο στα Αγγλικά. Χρησιμοποιούν απευθείας τον ήχο από την αίθουσα προβολών τον οποίο μετέπειτα συγχρονίζουν με την R5 ταινία. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο τίτλος της πειρατικής πλέον έκδοσης συμπληρώνεται από ένα "LINE" που το διαφοροποιεί από την έκδοση DVD με track ήχου.
Η ποιότητα εικόνας μιας έκδοσης R5 είναι κατά κανόνα ισάξια μιας DVD Screener με τη διαφορά ότι λείπουν τα μηνύματα copyright και δεν έχει ασπρόμαυρες σκηνές. Η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη από τα Telecine.
Τα R5 παλαιότερα είχαν διάφορα διακριτικά όπως Telecine, DVD Screeners, ή ακόμα και DVDrip. Προς το τέλος του 2006, κάποια γκρουπς όπως DREAMLiGHT, mVs, και PUKKA ξεκίνησαν να βάζουν το "R5" ή "R5 LINE" και προέτρεψαν και τα υπόλοιπα γκρουπς να κάνουν το ίδιο. Λόγω ανταγωνισμού μεταξύ τους κάποια γκρουπ το υιοθέτησαν και κάποια όχι.


0 σχόλια: